Piffa till Tanten!

av Christina

Mja – eller iallafall göra ett försök. Min syn har ändrats, fast inte som man kan tro – min ögonsyn alltså – så det känns som om mina glasögon är för starka.  Jag har ju annars drabbats av det vanliga problemet som kommer med åren men utan glasögon ser jag bättre och bättre. Vet inte varför så jag ska kolla det och passa på att hitta några nya roliga bågar.

Sen är det kläder som måste inköpas. Antingen en helt ny stass eller om det inte finns något som faller mig i smaken så har jag något som man kanske kan komplettera med nått. Skor skulle jag skämmas att säga att jag behöver köpa – har säkert över hundra par.  Låter som om jag inte gjort nått annat än spenderat pengar men de flesta skodon är från den tiden då jag hade skobutik och sedan är de övriga ihopköpta under en väldig massa år. Jag är nämligen en sådan som inte sliter ut varken skor, väskor eller kläder särskilt fort = väldigt, väldigt sällan faktiskt och så gillar jag inte att slänga ….. fast jag måste nog börja göra mig av med …. på ett eller annat sätt…..

Egentligen behöver jag inget köpa fast ändå just nu. Det stundar nämligen ett Storkalas med klädsel-upplysning på inbjudningen och jag har inte handlat festligare kläder sedan jag var mer kramvänlig i storlek.

Har inte så stor lust att spendera en dag eller så paltandes runt i diverse butiker….. och så säger jag inge mer….

Annonser